SiBuy.si  - mesto mnogih trgovin…


Sibuy.si je spletni portal, ki združuje izbrano ponudbo različnih Slovenskih trgovcev na enem mestu !   Široka ponudba raznovrstnih izdelkov..
   Akcije, razprodaje, ter razprodaje zalog..
   Ponudbe grosistov in direktne ponudbe proizvajalcev


Različni Slovenski trgovci objavljajo svoje ponudbe izdelkov. Trgovec si enostavno ustvari trgovino in objavi svojo ponudbo v bazi izdelkov. Tako enostavno najdete najrazličnejše izdelke različnih podjetij. Omogoča vam enostavno iskanje po izdelkih ali po podjetjih. V ponudbi ni rabljenih izdelkov temveč so samo novi izdelki preverjenih Slovenskih podjetij. 


Kaj najdete na siBuy.si

SiBuy.si omogoča prodajo različnih vrst izdelkov, od tehnike, izdelkov za prosti čas, šport, pohištvo, oprema, oblačila, dodatki,… Skratka skoraj vse,.. Prednost ponudbe na siBuy-u je, da ponudbo predstavljajo različni trgovci, podjetja, podjetniki, grosisti in proizvajalci. Vsa ponudba je predstavljena neposredno od ponudnika - trgovca  na portal SiBuy.si.
Našli boste široko ponudbo izdelkov ki jih iščete. Sledili ugodnim akcijam, kontaktirali neposredno z izbranim trgovcem. Pri vsakem izdelku so objavljeni tudi vsi podatki in kontakti podjetja, ki ga ta izdelek ponuja!

Kako kupim izdelek?
Nakup je popolnoma enostaven. Portal deluje kot spletna trgovina, vendar pa ob naročilu ki ga oddate morate še enkrat potrditi naročilo, ko prejmete potrditev od podjetja – ponudnika ( izbranega trgovca). Z njim se neposredno dogovarjate o nakupu, plačilu in dostavi,..in ostalih pogojih nakupa.
Če želite opraviti nakup več izdelkov  od več različnih ponudnikov hkrati, se vam bo izpisalo točno kateri izdelek je od katerega ponudnika (trgovca). Naročilo opravite od vsakega posameznega ponudnika. Košarico pa seveda lahko prilagajate.
 

Od koga kupim izdelek ?
Kupujete neposredno od ponudnika izdelka, torej trgovca ki ponuja ta izdelek. SiBuy.si ne zaračunava nobenih provizij temveč omogoča stik in naročilo neposredno med Vami in trgovcem na hiter in enostaven način.
 
 

Ali lahko prodajam svoje izdelke?
Seveda, če ste trgovec z registriranim sp. ali podjetjem. Trgovino si lahko ustvari vsak, ki želi prodajati in predstaviti svojo ponudbo izdelkov. Trgovine ne more registrirati fizična oseba. Za več informacij preberite rubriko Za trgovce >>
 

Kako ustvarim siBuy trgovino

Preprosto že v nekaj minutah!! 
Preprosto izberete paket, ki vam ustreza in se vpišete. Izberete predlogo trgovine, ki vam je všeč in že imate svojo trgovino www.siBuy.si/vaše-ime-trgovine. Dobite svoj administratorski panel v katerem urejate svojo trgovino. Enostavno vnašate izdelke, oblikujete svojo trgovino z opisi, predstavitvami, objavljate novice. Hkrati pa imate ves nadzor nad naročili, statistiko in kupci.
 


Kupci, ki jih zanima vaša ponudba se z nakupom obrnejo neposredno na vas. Prejmete naročilo in hkrati sporočilo na e-mail, dobite vse podatke o naročilu, kupcu, dostavi, itd. Obdelate naročilo in dostavite kupcu, ali pa kupec prevzame izdelek pri vas, ter prejmete plačilo.
SiBuy.si je zasnovan za popolnoma enostavno in hitro uporabo, ki omogoča trgovcu preprost nadzor in vnos ponudb.
Prijava


Up. ime:
Geslo:

pozabljeno geslo?